Wedstrijden 19/04 en 26/04: Ruddervoorde, Weert, Cannes, Moeskroen, Douai en Ehlerange

Door Bart Rosseels op 04-05-2015 om 21:07:40

De DTTA-atleten waren de voorbije 2 weekends weer actief in tal van wedstrijden, met evenveel mooie uitslagen tot gevolg.

In de sterk bezette non-drafting duatlon van Ruddervoorde (4.5/19/3.5) pakte Matthias Heyvaert een knappe 13e plaats. Roberto Felaco pakte eens te meer een podiumplaats (2e) in zijn categorie (H60).

Mark Lamotte stond aan de start van de Vriendschappelijke Weertse Duatlon (4.6/20/4.6) en hield netjes 10 man achter zich.

Ronny Herzeel nam deel aan de internationale triatlon van Cannes (1000/40/8). Hij eindigde op een 322e plaats op 741 vertrekkers. Een uitgebreid verslag is terug te vinden op zijn blog:

Goede zwemmer Arne Van Verdegem koos voor de triatlon van Moeskroen (0.5/20/5) en eindigde op een zeer knappe 5e plaats.

Een week later stond hij al aan de start van de non-drafting duatlon van Douai (10/76/10), met opnieuw een mooi resultaat: 18e op 166 finishers, in een tijd van 3u27m49s. In diezelfde wedstrijd toonde Jan Meysmans dat hij volledig klaar is voor het BK duatlon long distance (op 10/03 in het Luxemburgse Hosingen). Had hij in het verleden al een patent op top-10 plaatsen in Douai, dit jaar eindigde hij zelfs op het podium in 3u10m30s.

Bart Rosseels was gisteren dan weer aan de slag in het Luxemburgse Ehlerange voor een duatlon over 7.5 km lopen, 28.9 km fietsen en 3.5 km lopen. Top-10 zat er net niet in, hij eindigde op een 12e plaats.